Complexe re-integratietrajecten

Percuris is succesvol in alle soorten re-integratietrajecten. Echter: onze re-integratiecoaches zijn met name gespecialiseerd in complexe re-integratietrajecten. Het gaat dan om trajecten waarbij psychische stoornissen een rol kunnen spelen. 

U kunt hierbij denken aan werknemers die te maken hebben (gehad) met een burn-out, ADHD, ADD, stoornissen in het autistische spectrum, bi-polaire stoornissen, schrizofrenie, pychoses, manies, angstklachten of depressie.

Bekijk hier onze kennisbank-artikelen over het begeleiden van mensen met deze stoornissen.

Re-integratie van mensen met ADHD

Werken kan voor mensen met ADHD een flinke dobber zijn. De onrust in het hoofd kan voor chaos op de werkvloer zorgen. Percuris heeft veel ervaring met het re-integreren van mensen met ADHD.

Re-integratie na psychose, manie, angstklachten of depressie

Re-integratie van een langdurige zieke werknemer is altijd lastig. Zeker als uw werknemer een psychose, manie of depressie heeft gehad. Percuris helpt bij re-integratie na psychose, manie of depressie.

Re-integratie na burn-out

Uw werknemer heeft een burn-out en zit thuis. Heel vervelend: zowel voor u als voor uw medewerker en zijn directe omgeving. Percuris is gespecialiseerd in re-integratie na burn-out.