Dennis Gillis

Dennis Gillis kwam 11 november 2016 bij Percuris binnengelopen na een intakegesprek met Michel Polman van de Gemeente Arnhem en Wijnand Groen, directeur van Percuris.

Dennis is een jongen met het hart op de tong en kwam al vrij snel ter zake. “Ik kom hier om zo snel mogelijk werk te vinden en ik heb geen tijd voor allerlei nonsens.” Nou dat kwam goed uit want daar hadden wij bij Percuris ook geen tijd voor. En dus werden de wederzijdse doelstellingen vrij snel duidelijk en konden we aan de slag gaan.

Psychologische test

Diverse onderzoeken volgden, waaronder een psychologische test (MBTI), een competentie test, een carrière waarde-test en na vele gesprekken en oefeningen op het gebied van persoonlijke presentatie was Dennis klaar om de arbeidsmarkt te bestormen.

Ook was duidelijk geworden dat de carrière die Dennis voor ogen had, die van buschauffeur was. Maar ja hoe ga je dan te werk? Door contact met Consolid te leggen werd Dennis uitgenodigd voor een gesprek. Tenminste dat dacht hij! Hij mocht gelijk een aantal tests doen, tests die hij met goed gevolg doorstond en inmiddels is hij met zijn zevende week van de opleiding Code 95 bezig bij het Arnhemse busbedrijf Breng.

Trots

Eind mei haalde Dennis zijn diploma en rijbewijs en kon direct aan de slag als buschauffeur en kunt u hem, wanneer u in de regio Arnhem de bus neemt, als zeer trotse nieuwe buschauffeur aan het werk zien. Percuris is uitermate trots op deze doorzetter en wenst hem de komende tijd heel veel succes met het verwezenlijken van zijn droom.