Kennisbank

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en artikelen over re-integratie.

Re-integratieconsulent/ Jobcoach

re-integratie in de zorg 1

Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een Re-integratieconsulent/ Jobcoach omgeving midden Nederland. Heb jij passie voor het verder brengen van mensen in hun carrière, ben jij een echte teamplayer en geef jij graag advies aan werkgevers? Lees dan verder!

Drukke kantoortuin reden voor verzuim

Kantoortuin

De kantoortuin is niet meer weg te denken uit ons kantoorbestaan. Snel contact leggen met je collega’s, is het idee. Toch is een te drukke kantoortuin een belangrijke reden voor verzuim.

“In 2030 heeft 1 op de 4 werknemers last van burn-out”

Als we niets veranderen aan de manier waarop we werk organiseren, zal in 2030 een kwart van de werkenden minder kunnen werken door stress- en overbelasting. Dat zegt hoogleraar Willem van Rhenen, stressexpert bij de Arbo Unie.

,

Percuris is erkend re-integratiebureau voor CZ Bedrijfszorg

Bent u als bedrijf voor verzuim verzekerd bij CZ? Dan heeft Percuris goed nieuws voor u. Sinds 1 juni 2019 zijn wij door CZ erkend als re-integratiebureau. Dat betekent dat Percuris voor u re-integratietrajecten kan verzorgen die door CZ vergoed worden.

Re-integratie van werknemers met ASS

Re-integratie van werknemers met ASS

Is uw werknemer gediagnostiseerd met ASS en moet uw werknemer re-integreren? Dan is het fijn als uw werknemer begeleiding krijgt van iemand met verstand van zaken! Percuris B.V heeft re-integratiecoaches in dienst die jarenlange ervaring hebben met re-integratie van werknemers met ASS.