Onze succesverhalen

De re-integratietrajecten die door Percuris opgepakt worden worden doorgaans succesvol afgesloten. Dit heeft alles te maken met onze werkwijze. 

Onze re-integratiecoaches richten zich op het werk zelf en op de werknemer. We kijken naar de mogelijkheden, in plaats van naar de beperkingen en zijn in staat uw werknemer voor langer tijd te begeleiden.

Hieronder kunt u enkele van onze succesverhalen lezen.

Faber Personeelsdiensten

“Percuris ondersteunt ons sinds juni 2016, op een adequate wijze om zo effectief als mogelijk een re-integratietraject spoor 1 en spoor 2  in te zetten.”

B&J Bodeminjectie

“Percuris heeft ons zeer goed geholpen met een medewerker die langdurig ziek was vanwege psychische klachten. Door deze klachten lukte het hem niet om zijn werkzaamheden uit te voeren.”

Seyster College

“De begeleiding van Percuris door Wijnand Groen is voor onze school voor praktijkonderwijs zeer waardevol. Wijnand ziet kansen en durft risico’s te lopen, is altijd op zoek naar het juiste werk.”

Grote zorgorganisatie

“Wij hebben een werknemer gehad die als arts werkte bij onze organisatie. Toen zij klachten kreeg waardoor zij verschillende werkzaamheden niet meer kon verrichten in continudiensten, is er door Percuris een re-integratietraject spoor 2 ingezet.”

Eddy de Bakker

Eddy (53) werkte al jaren bij de Praxis, toen hij in 2014 uitviel en in de ziektewet terecht kwam. Eddy kampte met psychische beperkte belastbaarheid die het werken daar moeilijk maakte, vooral in het persoonlijke contact met klanten.

SpreekTaal logopedisten

Het is mei wanneer logopediste Karla zich ziek meldt bij haar werkgever, SpreekTaal logopedisten uit Hilversum en omstreken. Na een weekje griep keert ze echter niet meer terug op de werkvloer. Overspannen, is de conclusie van de dokter. Wat nu?